KDV

Welkom in ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Twinnie is in september 2002 gestart in de Havikstraat in Sittard. Het doel was kinderopvang te bieden aan 1 groep kinderen vanaf 8 weken tot 4 jaar.
Door de enorme vraag naar kinderopvang bleek al snel dat uitbreiding noodzakelijk was.
Van juni 2006 t/m december 2014 hebben wij ons kinderdagverblijf gevestigd op de Veeweg  te Einighausen. Doordat de groei door bleef zetten en er meer vraag kwam naar buitenschoolse opvang zijn wij in september 2010 nogmaals uitgebreid met een locatie op de Raadhuisstraat in Limbricht, ook hier waren wij t/m december 2014 gevestigd.

kid5In 2013 kregen wij de vraag vanuit basisschool de lemborgh of wij onze bso in de basisschool wilden vestigen. Uiteraard hoefden wij hier niet lang over na te denken en vanaf november 2013 zit onze bso in basisschool de Lemborgh. Hier bieden wij buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag werken wij met twee stamgroepen, één van 4 t/m 7 jaar en de andere van 8 t/m 12 jaar. Op woensdag en vrijdag is er één stamgroep met kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Ondanks de mooie locaties die wij hadden, bleef het aan ons knagen om de twee kinderdagverblijven samen te voegen op één locatie. We zijn toen onze zoektocht gestart en uiteindelijk hebben wij een heel mooi gebouw gevonden in Sittard.
Van januari 2015 zijn wij er heel trots op dat  ons kinderdagverblijf gevestigd is in de Wielewaalstraat 10 te Sittard. Op deze locatie bieden we opvang aan 4 verticale stamgroepen, de Aepkes en de Welpkes, de Sjpetters en de Binkies, alle groepen van 0 tot 4 jaar met maximaal 16 kinderen per groep.                         Alle groepen beschikken over een eigen slaapkamertje. Daarnaast is er nog een grote speelzaal en een kindvriendelijk ingerichte tuin.

Kinderdagverblijf Twinnie is een erkend kinderdagverblijf en staat in het Landelijk Register voor Kinderopvang.

Jaarlijks wordt ons kinderdagverblijf gecontroleerd op veiligheid, dit gebeurt door zowel aangekondigde en onaangekondigde inspecties door GGD Zuid-Limburg en door de diverse overheidsinstellingen.